čtvrtek 25. srpna 2016

Throwback Thursday: My first 5 posts on the blog



V mém prvním postu TBT jsem s Vámi sdílela mých pět náhodně vybraných příspěvků. Dnes se s Vámi podělím o mých prvních pět postů na mém prvním blogu, tedy na tomto blogu.
Musím se přiznat úplně prvních pět to tedy nebude, to by totiž byly 4 posty mých outfitů z Outfitové Challenge a to plánuji na jiné TBT. Vybrala jsem tedy prvních 5 blogů z každé "kategorie", "formátu příspěvku" či jak to nazvat.

1. FASHION TAG

Můj první post byla TAG. Měla jsem k tomu dva důvody. Za prvé nevěděla jsem jakým postem začít svůj blog a za druhé bavilo a baví mě číst TAGy u jiných blogerek.

2. 15 DAY OUTFIT CHALLENGE: DAY 1

Další příspěvky, které jsem začala na mém rodícím se blogu, byly na téma 15 denní outfitové výzvy. První den byl celkem jednoduchý, vybrat si outfit, který mě vystihuje.

3. LIGHT BLUE INSPIRATION

Můj první post věnující se barvám, poprvé jsem se zaměřila na světle mordrou/nebesky modrou, která mě po roce a půl baví pořád stejně.

4. NEW IN: FEBRUARY

Můj první článek o tom, co jsem si pořídila nového. Tyhle posty mě bavilo moc psát i když musím přiznat, že poslední půl rok, ne-li víc, na tyto příspěvky dooost kašlu. A opravdu to není tím, že bych si nic nekoupila ba naopak.

5. MY PICKS/TIPS #1

A poslední je kategorie, která mě vydržela do současnosti. Jsou to tzv. mé nákupní tipy. Musím říct, že tyto tipy se mi stále líbí, až tedy na ty kabelky.


sobota 20. srpna 2016

My Picks/Tips #13: Mango

Jeden z obchodů, které mám ráda, mají hezké moderní věci a přijde mi, že za ty ceny i celkem kvalitní. Proto jsem se rozhodla, že mé dnešní tipy budou právě jen z tohoto obchodu.



90210 tričko: bílé tričko s logem už kultovního seriálu Beverly Hills 90210, jednoduché a zároveň funny. Navíc jsem tenhle seriál jako malá milovala.

Šedý batůžek: tak tento batůžek je naprosto boží. Líbí se mi tvar, barva a hlavně kombinace látek.

Citrusová peněženka: na dovolenou si většinou neberu peněženku, kterou normálně nosím doma, ale nějakou menší. Takhle mini s výšivkou citronu a pomerančů, by byla ideální.

Večerní šaty: krásná modrá večerní s výšivkami a flitry mě uchvátila, trošku mi připomněly styl Elie Saab nebo Zuhair Murad.

Modrá košile: bavlněná královsky modrá košile s květinovým potiskem, Hezky veselá, taková jarní, hlavně ty květiny mě uchvátily, přijdou mi takové impresionistické:D

Náušnice: náušnicemi jsem byla vždy trochu posedlá, dříve určitě více než v současnosti. Tyto zlaté barvy s černým kamenem si myslím, že jsou hodně povedené.

Proužkaté kalhoty: černo-bílo pruhované kalhoty ze vzdušné látky budou určitě pohodlné. Mám ráda tenhle typ kalhot, na výlety ideální.

Šedé šaty: ačkoliv vzor kohoutí stopy moc nemusím, na těchto šatech mi to vůbec nevadí tím, jak je nepatrný. Šaty se mi hrozně líbí - hlavně střih, tenhle typ šatů prostě můžu.





.

pondělí 15. srpna 2016

Hot or Not? Choker

Pamatuji si, že jsem tento obojek nosila někdy na základní škole, tehdy to bylo hrooozně IN. A nyní je tento trend z devadesátek opět v kurzu, můžete ho vidět ať na celebritách jako Kendall Jenner či Gigi Hadid nebo na stojanech v obchodech.

Už to není pouze ten gumový propletenec, který jsem měla já. Obojky se dělají v rozmanitých provedeních. Ty gumové klasické se mě samozřejmě už dávno nelíbí a ani asi nezačnou, ale nějaké mi nepřijdou špatné. Přesto pro mě to není a asi bych si ho nekoupila, alespoň prozatím ne.

A co vy? Jaký máte názor na tento staronový trend?

Hot or Not? Choker

Yes
No

středa 10. srpna 2016

Lookbook: July

Je tomu již rok, kdy jsem naposledy odhalovala své outfity, bez obličeje, focené mnou na mobil s omluvou za kvalitu. Za ten rok se toho v tomto směru moc nezměnilo - stále fotím jen na mobil, stále mě nemá,kdo fotit. Jednu změnu tu,ale máme, tentokrát uvidíte outfity i s mým obličejem.:) Opět se omlouvám za kvalitu a za prostředí (focena před zrcadlem), prostě není jiná možnost.

Líbí se Vám některý z mých červencových outfitů?




pátek 5. srpna 2016

Movie Journal #5

Máme tady rekord!! V červenci jsem měla celkem volného času a také jsem byla nemocná a zhlédla jsem pro mě téměř neuvěřitelný počet filmů. Za červenec jsem viděla 40 filmů a zde je má Top pětka.

Beyond Paradise
2015, USA
Režie: J. Jonroy Alani

Romantické drama v hlavní roli s půvabnou Francia Raisa v doprovodu krásné hudby. Rozhodně nečekejte klasickou romanťárnu s dobrým koncem, okrajově se dotýký i jiných důležitých témat. Moc hezky napsaný příběh, doprovází řekla bych dobré herecké výkony. Toto poetické drama mohu vřele doporučit.


Holding the Man
2015, Austrálie
Režie: Neil Armfield


Další film nabitý emocemi, opět nečekejte žádný happy ending. Holding the Man vypráví milostný příběh dvou mužů z 70. a 80. let, kdy  homosexualita byla na veřejnosti ještě tabu a také kdy byl poprvé zaznamenám virus HIV. Muži se musí potýkat s diskriminací, žárlivostí, rozchodem a nakonec i s nemocí.



Honeytrap
2014, UK
Režie: Rebecca Johnson


Film je o dospívající dívce, která se přestěhuje do Brixtonu ke své matce, doposud žila u prarodičů v Trinidadu. Setkává se tedy s "trochu" jiným světem, jiným životním stylem. Snaží se zapadnout do nového světa, seznamuje se s velmi pohledným začínajícím rapperem. A hádejte co? Zamiluje se do něj? A hádejte co? Nebude to úplně dobře. A po třetí bez happy endingu,


Jane Wants a Boyfriend
2015, USA
Režie: William Sullivan


Tento film mě naprosto uchvátil. Hlavními postavami tohoto filmu jsou: dívka trpící aspergerovým syndromem a její sestra, která starost o svou mladší sestru někdy přehání. Film mě opravdu hodně upoutal a rozhodně Vás nenechá chladné. Krásný, upřímný film s vcelku příjemným obsazením. Tak co myslíte? Čeká nás tady happy ending? Koukněte a uvidíte.


Soft Lad
2015, UK
Režie: Leon Lopez


Tanečník David, zamilovaný do o trochu staršího muže s kterým má intimní vztah. Má to však několik háčků, jeho objekt zájmu Jules je ženatý, má dceru a to nejdůležitější jeho žena je Davidova sestra. David si pomalu začíná uvědomovat, že jejich vztahem může ublížit celé své rodině a tak vztah ukončuje. Mezitím se v klubu seznamuje se Samem, bude z toho sex na jednu noc nebo něco víc? Dočká se David toho pravého?! Nebude to vůbec lehká cesta. Film se mi moc líbil, na debut velmi podařené. Opět to nebylo nic veselého a "trošku" jsem si pobrečela, ale to u všech zmiňovaných filmů.


Viděli jste některý z filmů?
Máte v plánu se na nějaký můj tip se podívat?

Budu ráda, když mi napíšete, jaký pěkný film jste vy viděli za poslední dobu.